21.10.2022 uczniowie wybranych klas technikum żywienia i usług gastronomicznych wysłuchali online XXX Jubileuszową Konferencję Dyskusyjną z cyklu: Fakty i fikcje w żywieniu człowieka. Konferencja organizowana jest przez Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz przez Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie. Podczas konferencji poruszono tematy dotyczące napojów fermentowanych, akryloamidu, żywienia w sporcie oraz faktów i mitów na temat diety długowieczności.
Możesz również polubić
10 stycznia 2023 r. w 2 LO w Legionowie odbyła się Licealiada Zawodów Powiatowych w Piłce Koszykowej Dziewcząt. Dziewczęta zajęły czwarte miejsce […]
W piątek 17 maja grupa uczniów naszej szkoły z klasy 3tie, 4tgt, 2tg i 1tt oraz z klas pierwszych Szkoły Branżowej odwiedzili […]
Wycieczka klasy 2TI do Centrum Nauki Kopernika , która odbyła się 11.12.2024r. była niezwykle inspirującym i edukacyjnym doświadczeniem. Uczniowie mieli okazję nie […]
Pod takim hasłem nasza szkoła włączyła się w akcję społeczno-edukacyjną Żonkile # „Łączy nas pamięć” organizowaną przez Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN. […]