W dniach 20 i 21 grudnia br. uczniowie klas trzecich o profilu gastronomicznym wzięli udział w szkoleniu z baristą Panem Wojciechem Pasko. W trakcie warsztatów uczestnicy poznali techniki parzenia kawy oraz sposoby jej podawania.




















W dniach 20 i 21 grudnia br. uczniowie klas trzecich o profilu gastronomicznym wzięli udział w szkoleniu z baristą Panem Wojciechem Pasko. W trakcie warsztatów uczestnicy poznali techniki parzenia kawy oraz sposoby jej podawania.
Zespół nauczycieli wychowania fizycznego zachęca do wzięcia udziału w konkursie z edukacji zdrowotnej promującej aktywność fizyczną. Konkurs skierowany jest do uczniów klas 1-3 […]
Ogromne podziękowania Państwu Katarzynie i Michałowi Margis, pracownikom „Grubej Kaśki” oraz Radzie Rodziców PZSP Legionowo za pomoc w organizacji poczęstunku. Wszystkie przygotowane […]
19.10.2023 odbył się II Kongres Dyrektorów Szkół Patronackich Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie. W czasie spotkania omówione zostały możliwości współpracy […]
W dniach 2-3 października Wolontariat Szkolny i Samorząd Uczniowski uruchomiły w naszej szkole stanowisko z pysznymi ciastami przygotowanymi przez uczniów z poszczególnych […]