13 listopada uczniowie z 3 klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych prowadzili warsztaty dla młodszych kolegów ze Szkoły Podstawowej nr 4. W trakcie zajęć dzielili się wiedzą na temat zasad nakrywania do stołu oraz savoir- vivre przy stole. Największą radość sprawiło dekoracyjne układanie serwetek. Dziękujemy uczestnikom warsztatów za wspólną naukę.
Możesz również polubić
GRATULACJE!!! W dniu 15 września 2020 r. w Centrum Olimpijskim w Warszawie odbyła się Gala wręczenia nagród w V Edycji Konkursu Patria […]
W dniu 10 grudnia przedstawicielki kadry nauczycielskiej uczestniczyły w seminarium inaugurującym projekt w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (POWER). Realizacja projektu […]
Dyrekcja, Grono Pedagogiczne i Uczniowie Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jerzego Siwińskiego w Legionowie serdecznie zapraszają uczniów klas ósmych wraz z nauczycielami i […]
19 maja uczniowie klasy 2 TGT uczestniczyli w Dniach SGGW. Dni SGGW to dwudniowe święto społeczności akademickiej mające na celu prezentację osiągnięć […]