13 listopada uczniowie z 3 klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych prowadzili warsztaty dla młodszych kolegów ze Szkoły Podstawowej nr 4. W trakcie zajęć dzielili się wiedzą na temat zasad nakrywania do stołu oraz savoir- vivre przy stole. Największą radość sprawiło dekoracyjne układanie serwetek. Dziękujemy uczestnikom warsztatów za wspólną naukę.
Możesz również polubić
Odwiedź stronę PZSP w Legionowie, poszukaj odpowiedzi na pytania z TESTU (kliknij) Wśród osób, które udzielą najwięcej poprawnych odpowiedzi zostaną rozlosowane nagrody. […]
Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie wiedzy biologicznej „Biolimpiada 2024” pt.: „Hormony rządzą!” Celem konkursu jest rozwój i upowszechnianie wiedzy z zakresu […]
W dniu 14 maja uczniowie klas 1tie (grupa te) oraz klasy 2teg (grupa te) kierunku technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej byli […]
Nasza uczennica – ANNA KOCHAŃSKA z klasy 4 tgt została powołana jako Asystent do pomocy Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy z ramienia Ogólnopolskiego […]