21.10.2022 uczniowie wybranych klas technikum żywienia i usług gastronomicznych wysłuchali online XXX Jubileuszową Konferencję Dyskusyjną z cyklu: Fakty i fikcje w żywieniu człowieka. Konferencja organizowana jest przez Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz przez Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie. Podczas konferencji poruszono tematy dotyczące napojów fermentowanych, akryloamidu, żywienia w sporcie oraz faktów i mitów na temat diety długowieczności.
Możesz również polubić
8 listopada 2019 roku uczniowie Powiatowego Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Legionowie świętowali 101 rocznicę odzyskania niepodległości przez Polskę. Nauczycielka języka polskiego, p. […]
Za nami XIX Międzyszkolny Konkurs Czytelniczy „Herosi XIX wieku” pod Patronatem Prezydenta Miasta Legionowo. W środę 15 maja uczestnicy konkursu, czyli uczniowie […]
SERDECZNIE ZAPRASZAMY Całą Radę Pedagogiczną, Rodziców, Pracowników Obsługi i Administracji, oraz uczniów na uroczystość zakończenia roku szkolnego w Powiatowym Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych […]
Studniówka to bal, który pamięta się latami! „Poloneza czas zacząć” – tymi słowami Pani Dyrektor Katarzyna Jóźwik – Kaliszewska otworzyła bal maturalny […]