13 listopada uczniowie z 3 klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych prowadzili warsztaty dla młodszych kolegów ze Szkoły Podstawowej nr 4. W trakcie zajęć dzielili się wiedzą na temat zasad nakrywania do stołu oraz savoir- vivre przy stole. Największą radość sprawiło dekoracyjne układanie serwetek. Dziękujemy uczestnikom warsztatów za wspólną naukę.
Możesz również polubić
Po raz kolejny uczniowie naszej szkoły wzięli udział w szkolnym etapie Olimpiady Zdrowego Trybu Życia organizowanej przez Zarząd Główny PCK. Ten […]
W dniach 17-19 grudnia br. odbyły się w naszej szkole warsztaty baristyczne . Wzięło w nich udział 30 uczniów technikum żywienia i […]
Dyrekcja oraz Grono PedagogicznePowiatowego Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jerzego Siwińskiego w Legionowiemają zaszczyt zaprosić nauroczyste zakończenie roku szkolnego 2022/2023,które odbędzie się 23 […]
Informujemy że 24.12.2021 szkoła i sekretariat są nieczynne.