13 listopada uczniowie z 3 klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych prowadzili warsztaty dla młodszych kolegów ze Szkoły Podstawowej nr 4. W trakcie zajęć dzielili się wiedzą na temat zasad nakrywania do stołu oraz savoir- vivre przy stole. Największą radość sprawiło dekoracyjne układanie serwetek. Dziękujemy uczestnikom warsztatów za wspólną naukę.
Możesz również polubić
Mikołajki w klasie 3 tgtp – tradycji stało się zadość. Uczniowie obdarowywali się prezentami. Było mnóstwo zabawy, uśmiechu i łez szczęścia.
11 listopada to symboliczna data, święto odzyskania niepodległości przez Polskę. Dzień ten ustanowiono świętem narodowym ustawą z 23 kwietnia 1937 roku. Do […]
Biblioteka szkolna zaprasza i zachęca do powitania wiosny z książką, w której w tytule są słowa nawiązujące do Dnia kobiet. Szeroki wachlarz książek […]
3 lutego klasy 3 tie i 4 tie g wraz z wychowawczyniami w ramach projektu Kulturalna Szkoła na Mazowszu udały się do […]