21.10.2022 uczniowie wybranych klas technikum żywienia i usług gastronomicznych wysłuchali online XXX Jubileuszową Konferencję Dyskusyjną z cyklu: Fakty i fikcje w żywieniu człowieka. Konferencja organizowana jest przez Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz przez Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie. Podczas konferencji poruszono tematy dotyczące napojów fermentowanych, akryloamidu, żywienia w sporcie oraz faktów i mitów na temat diety długowieczności.
Możesz również polubić
07 października 2021r. po rocznej przerwie w międzyszkolnych rozgrywkach sportowych, reprezentanci naszej szkoły wzięli udział w Mistrzostwach Powiatu Legionowskiego Szkół Ponadpodstawowych w […]
W środę, 17 października uczniowie klasy 1tie z wychowawcą i nauczycielem bibliotekarzem odwiedzili Filię nr 2 Biblioteki Publicznej, która mieści się najbliżej […]
Drodzy Maturzyści Powiat Legionowski, reprezentowany przez Sylwestra Sokolnickiego – Starostę Legionowskiego i Konrada Michalskiego – Wicestarostę Legionowskiego, podpisał ze Spółką z o. […]